. (anoniemand) wrote in euforismen,
.
anoniemand
euforismen

 • Mood:
 • Music:

Kopspijkers.

Wekelijks gemiddeld bijna drie miljoen kijkers in Nederland, door ú bekroond als best programma op BVN, een Academy Award, een Nipkow-schijf, een TeleVizier Ring, een Rembrandt Award én de verkiezing tot 'Beste buitenlandse TV-programma' door de lezers van het Belgische blad HUMO. Het is een greep uit de successen, die het VARA-programma ‘Kopspijkers’ de afgelopen seizoenen behaalde.

Naar aanleiding van het geschil met Jack Spijkerman zal de VARA (dus ook BVN) het programma Kopspijkers laten vervallen. Dat betekent dan dat de vier laatste afleveringen van het seizoen niet doorgaan.

De VARA heeft dit besloten omdat het programma op satirische wijze kijkt naar zaken die in de publiciteit staan. Daardoor is het voor de makers bijna onnatuurlijk om niet te reageren op de publiciteit die is ontstaan rond het door Jack Spijkerman aangekondigde vertrek naar Talpa/Tien.


Wat een eikel. Zat ie zelf eerst te lachen met de mensen die naar Talpa gingen, nu gaat ie zelf ook. Hij daalt zo in m'n achting nu.
En natuurlijk gaan we Talpa hier in België niet kunnen ontvangen. Tsssk, typisch.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment