schizophernic (schizophernic) wrote in euforismen,
schizophernic
schizophernic
euforismen

 • Mood:

Nee, dan Lourdes

Gisteren was er in het Scheldetheater in Terneuzen de reprise van Bert Visscher's laatste avondvullende programma. En weer als goede gewoonte scheurt Bertje Vis met een razend tempo over het podium.

Het "verhaal", als je al van zoiets kan spreken in een show van hem, ging deze keer over een klein dorpje waar een nieuwe attractie gaat komen, namelijk een negenbaan. Daardoor wordt practisch heel het dorp omvergegooid om toch maar een plaatsje te maken voor die negenbaan.

Natuurlijk passeren ook weer in deze show een reeks van personen de revue. Zo krijgen we een "johnny" in een botsauto, een bejaarde Braziliaan, een vent van een schietkraam die gewond is geraakt, een bouwvakker en een zakenman en nog andere.

Het is weer typisch een Bert show, maar daarom niet minder leuk. Integendeel, ik heb me kostelijk geamuseerd en heb er geen moment spijt van gehad dat ik geweest ben. Laat de DVD maar komen!
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 6 comments
Blij voor je dat het leuk was ! En die Johnny in een botsauto lijkt me het leukst van allemaal, hahaha !

Maar ehm. Handtekening ? :-p
Die Johnny was zeker heerlijk, vooral ook omdat er een paar in de zaal zaten.

En heb je m'n bericht niet gehad? Daarin stond dat je je pakje terug moest vragen aan Renko omdat ik Bert Visscher achter de show niet meer gezien heb, anders had ik zeker een handtekening gevraagd. Dan wel voor mij, maar ik zou hem wel online hebben gezet :p

Dus: Kom maar op Dinootje :p
Neen ! Niet gekregen ! :-(
Stomme gsm.

Tssssk, niet eens een handtekening speciaal voor mij als je 'm nog had gezien ... Dat valt me wel tegen ! :-p
Tsss, het eerste wat ik dee als ik uit het theater kwam was mijn gsm aanzetten aan naar u sturen. Komt het nog niet aan ook.

En ik heb er wel aangedacht hoor, maar als er geen naam bij de handtekening staat is ze voor ons beide. Is iedereen blij.
Tsssk, ik dacht nog de volgende ochtend : Joram heeft niks gestuurd. Ik had wel verwacht dat je iets zou sturen, je bent zo voorspelbaar ! :-p
Maar 't is klote da'k niks heb gekregen. Nu ja, volgende keer dat je naar Bert gaat beter !
Daar ben ik ook naar toe geweest, in De Klinker in Delfzijl! De enige keer dat ik voor kaartjes in de rij heb gestaan voor de kassa.
Ik vond de show erg leuk, vooral dat die ouwe man uit zijn vorige show er ook weer een beetje in zat.